Açılır Görsel

Özel Tasarım Kutu İmalatı Hayallerden Renklere,Renklerden Gerçeğe

Özel Tasarım Kutu İmalatı

Özel Tasarım Kutu İmalatı


Kurulduğu günden bu yana her zaman en iyiyi, en kısa sürede üretmeyi ilke edinen  ERVA Amblaj , sektörde aralıksız olarak yaptığı yatırımlar ile teknolojinin son imkânlarını kullanmayı hedeflemektedir.

Firmamız, üretim hayatına başladığı günden bu yana farklı sektördeki birçok büyük firmanın çözüm ortağı olmuştur. Ürün gamı içerisinde , karton çanta, promosyon kutusu, sunum kutuları, hediye kutusu,özel kutular, çikolata kutusu ilk sıraları almaktadır.

Firmamız, genel işleyişinin her noktasında, alanında uzmanlaşmış, üstün bilgi birikimi ve tecrübeye sahip bir ekiple çalışmalarını sürdürmektedir. Ekibimiz, siz değerli müşterilerimizden gelebilecek tüm özel üretim taleplerinizi yerine getirebilecek yeterliliktedir. Kutu üretiminin her safhası kendi fabrikamızda gerçekleşmektedir. Sürekli olarak değişik kutular ürettiğimiz için gerekli alt yapı elimizde hazır bulunmaktadır. Bu avantajımızdan dolayı çok hızlı operasyonlar gerçekleştirebilmekteyiz. Kutu üretimi ve tasarımı konusunda uzman ekibimiz siz değerli müşterilerimiz için en etkili ve sonuca odaklı tasarım çalışmasını yapar, imalat birimimiz ise otomatik makinelerde el değmeden kutularınızı üretir. Size de kusursuz işçilik ile üretilmiş, zamanında teslim edilmiş ürünlerinizin keyfini çıkarmak kalır.

 

 

 

Referanslar

Referanslarımızdan bir kısmını aşağıda bilgilerinize sunarız.

2
6
5
11
21
12
Scroll to Top