Açılır Görsel

Dijital BaskıHayallerden Renklere,Renklerden Gerçeğe

Dijital Baskı

Dijital Baskı

Günümüz iş dünyasının yoğun rekabet ortamında firmaların rakipleri karşısında farklılık oluşturabilmeleri için olmazsa olmazların başında reklam ve tanıtım hizmetleri gelmektedir. Erva Ambalaj kurulduğu günden bugüne kadar bu anlayışın bilinciyle ve müşterilerin görsel tasarımlara verdiği önemin farkında olarak çalışmalarına yön vermektedir.  Dijital Baskı firmaların farkındalık oluşturmaları için iç mekan ve dış mekanda görsellerin sergilenerek daha fazla insana ulaşmasını , ürün ve firmanızın tanıtımını sağlar. A4 ve A3 ebatlarında, dakikada 50 kopyayı,-350 gr.’a kadar, kartona, asetat, aydınger ve sticker kağıda baskı yapar. Erva Ambalaj olarak Kişiye Özel Ürünler (Takvim, Afiş, Bloknot, Kartvizit, Broşür) isteklerinize en kısa zamanda cevap vermekteyiz.Lazer ve mürekkep püskürtme gibi modern baskı yöntemleri dijital baskı olarak bilinir. Dijital baskıda bilgisayarda hazırlanan görsel çalışmaları direk olarak jpeg, tiff, pdf gibi formatlarda bilgisayardan yazıcıya gönderilir. Bu yöntem ofset baskıda kullanılan baskı levhası ihtiyacını ortadan kaldırır.

Dijital Baskının Avantajları
* Geleneksel baskı yöntemi ile basma imkanınz olmayan büyük ebatlı görsel baskı alma imkanı
* Çalışmaları bilgisayardan direk olarak yazıcıya gönderme imkanı
* Geleneksel baskı yöntemine göre az adetli işlerde çok daha hızlı sonuç alma
* Az adetli baskılarda düşük maliyet
* Yağmur, Soğuk, Sıcak gibi hava koşullarına dayanıklık

Kullanım Alanları
Dijital Baskı Folyo, Poster Kağıdı, Branda, One way vision ve bez gibi malzemelere basılarak iç mekan, dış mekan, araç kaplama, cephe giydirme, dekota sıvama, camlara, tabelalarda, tablolarda, vb. alanlarda düz zeminlere uygulanır.

Dijital Baskı Makinaları
Dijital baskı makinalarında 2 temel sistem vardır.
İçmekan (İndoor) dijital baskı makinalarında daha kaliteli sonuçlar alırsınız. ancak bununla birlikte iç mekan baskıların maliyetleri yüksektir, çabuk deforme olur ve yavaştır.
Dış mekan (Ourdoor) dijital baskı makinaları baskı kalitesi daha düşük olmakla birlikte baskı maliyetleri çok daha düşüktür, hava koşullarına dayanıklıdır ve çok daha hızlıdır.

 

Referanslar

Referanslarımızdan bir kısmını aşağıda bilgilerinize sunarız.

2
6
5
11
21
12
Scroll to Top